...Мечтая за теб...
Мечтите се сбъдват, когато се мечтаят...
Мечтая за ръцете ти в обятията на моите,
мечтая за всеки един наш влюбен поглед,
за всяка разходка, там до езерото или в гората
без значение дали е под слънцето или луната...
Мечтая за всеки миг, всяка посока и всеки живот...,
мечтая за мечтите ми, сътворени винаги в твоите,
отдавайки се на всяка радост, рисуваща се в нас,
мечтая за всяка наша целувка - неутолима и жива е...
Мечтая да все чертая пътя си в твоя, въпреки болките,
защото за нас няма пречки или раздели, има само любов
мечтая дори за това" Обичам те", което правим, обичайки се..
и мечтаейки за теб, умирам раждайки се от любов, защото те обичам...
Мечтая за теб, потънала в нашето мечтание
и заради теб знам какво е мечтите ти да са любов...,
знам, какво е да споделяш мечтите си с любовта...,
знам какво е тя да ги споделя с теб, какво е да се сбъднат...
Мечтите се сбъдват в любовта! Просто се сбъдват!
© Лили Вълчева Всички права запазени