26.02.2019 г., 13:19 ч.

Мечти 

  Поезия » Любовна
380 1 1

Казват: "Свършвай с детските мечти.
Светът е истински и за големи.
Животът грозно ще те завърти
напук в житейските проблеми".

 

Но щом си като малките деца - 
гони я! Ако ще и цяла вечност...
Нали това е твоята мечта!
Наивна. И препълнена с човечност.

© Юлиян Петков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Преследвай мечтите си, Юли! Хубаво е, когато запазим детското в себе си!
Предложения
: ??:??