21.12.2008 г., 14:13 ч.

Мечти 

  Поезия
800 0 3

Хайде, моля те, поспри,
погледни ме и кажи
накъде отиваш ти
сам към своите мечти?

Има извор пълен с тях,
но дълбок е и потаен.
Болка, радост или грях
в дъното блестят и мамят.

Ако ти мечтата хванеш
и искрата се запали,
изворчето си открил
и щастлив за мъничко си бил.

© Гергана Желязкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??