10.04.2014 г., 17:06 ч.

Мед от тръни... 

  Поезия
491 0 19

 

 

                         Мед от тръни...

 

                         С дядо си заминаха пчелите.

                         Медът е друг сега  - горчи.

                         Цъфтят на тръните очите

                         и пак е пролет, но почти...

 

 

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??