Apr 10, 2014, 5:06 PM

Мед от тръни... 

  Poetry
493 0 19

 

 

                         Мед от тръни...

 

                         С дядо си заминаха пчелите.

                         Медът е друг сега  - горчи.

                         Цъфтят на тръните очите

                         и пак е пролет, но почти...

 

 

© Радка Миндова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??