Писна ми от този Ад,
искам да отида в Рая.
Вече не чувствам изгарящата болка,
само сълзите останаха в нощта...
Писна ми от този Ад,
иска ми се да отида в Рая!
В съня ми идваш ти и казваш,
че още ми е рано, но аз не вярвам.
Иска ми се вече в Рая да отида,
ела и за ръката ме хвани,
отведи ме там, където болката я няма,
а сълзите лек са за бедните души.
Писна ми от този Ад,
ела, ръката ми хвани и този път не ме оставяй
да се върна...
© Симеонова Симеонова Всички права запазени