Jun 27, 2008, 9:59 AM

Между Ада и Рая 

  Poetry » Other
613 0 4

Писна ми от този Ад,

искам да отида в Рая.

Вече не чувствам изгарящата болка,

само сълзите останаха в нощта...

Писна ми от този Ад,

иска ми се да отида в Рая!

В съня ми идваш ти и казваш,

че още ми е рано, но аз не вярвам.

Иска ми се вече в Рая да отида,

ела и за ръката ме хвани,

отведи ме там, където болката я няма,

а сълзите лек са за бедните души.

Писна ми от този Ад,

ела, ръката ми хвани и този път не ме оставяй

да се върна...

© Симеонова Симеонова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??