13.02.2008 г., 12:39 ч.

Между доброто и злото 

  Поезия
727 0 7
Кой с любов ме наказа?
Не искам да обичам, искам да мразя,
както мен ме мразят и презират
само, защото не ме разбират.

100 пъти на ден си повтарям това,
че трябва по друг начин да постъпвам с хората,
както те с мен, така и аз
да ги погубвам час след час.

Но мойто сърце е добро
и прощава, и забравя всяко зло,
не може в него да има омраза -
до гроб всичко човешко в мен ще запазя.

© Ванеса Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??