30.09.2005 г., 1:14 ч.

Между мечтите и реалността 1 

  Поезия
801 0 0

Живея във сурови времена,
животът ми е труден и измъчен.
Не бих желала да го отменя,
ако покана някой би ми връчил.

Бих искала до сетния си дъх
да си остана винаги такава -
момиче, тичащо към своя връх,
вървящо по пътека от жарава.

Мечтата ми е моят верен щит,
със който ще съм вечно защитена.
За туй вървя към вас със нрав открит,
защото съм с душа като антена.

© Кирилка Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??