30.09.2005 г., 1:30 ч.

Между мечтите и реалността 5 

  Поезия
768 0 0

Между мечтите и реалността
човешката пътека лъкатуши
и ти си ту с крилете на мечта,
ту всичко ти е стигнало до гуша.

Човешката порода е това-
променлива, различна и лабилна
между мечтите и реалността
между надежда и невера силна.

Как би било прекрасно, ако те
мечтите и реалността се слеят.
Мечтата ми дано да порасте
и някой ден в реалност да успее.

© Кирилка Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??