Sep 30, 2005, 1:30 AM

Между мечтите и реалността 5 

  Poetry
776 0 0

Между мечтите и реалността
човешката пътека лъкатуши
и ти си ту с крилете на мечта,
ту всичко ти е стигнало до гуша.

Човешката порода е това-
променлива, различна и лабилна
между мечтите и реалността
между надежда и невера силна.

Как би било прекрасно, ако те
мечтите и реалността се слеят.
Мечтата ми дано да порасте
и някой ден в реалност да успее.

© Кирилка Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??