3.04.2024 г., 13:21 ч.

Мелодия в цветно 

  Поезия » Любовна
67 1 2

 

  Мелодия в цветно

 

Цветно греят небесата,

цветно пее тишината,

водопад от светлини,

цветно слънцето блести!

 

Любовта ми е красива,

любовта ми теб намира,

лятото не подозира

колко ме обичаш ти.

 

Цветен прах ще ни докосне,

цветен прах ще ни прегърне,

цветни  слънчеви лъчи

греят в моите очи.

 

Искай само със душата,

ще ни свърже красотата,

искай, времето лети,

със любов ме прегърни!

        Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??