5.09.2024 г., 7:37 ч.

Мерак 

  Поезия
46 0 0

       М Е Р А К

 

Много трудно се рисува със Словото,

ако ти липсват свежи,актуални идеи,

ако нямаш подкрепа от Господ

и примери ювелирни от Словесните Корифеи.

 

Все едно да градиш къща на гола поляна,

без ясен план в главата ти вместен,

без никакви строителни материали

и увереност стабилна и твърда в ръцете.

 

01.09.2024г.гр.Свищов

© Красимир Кръстев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??