Sep 5, 2024, 7:37 AM

Мерак 

  Poetry
44 0 0

       М Е Р А К

 

Много трудно се рисува със Словото,

ако ти липсват свежи,актуални идеи,

ако нямаш подкрепа от Господ

и примери ювелирни от Словесните Корифеи.

 

Все едно да градиш къща на гола поляна,

без ясен план в главата ти вместен,

без никакви строителни материали

и увереност стабилна и твърда в ръцете.

 

01.09.2024г.гр.Свищов

© Красимир Кръстев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??