5.05.2009 г., 22:06 ч.

Месец любов 

  Поезия » Любовна
2029 0 15

 

http://www.youtube.com/watch?v=ag3FrpGx6UU&NR=1

 

 

Не плача,

защото страдам.

Показа ми що е

безмълвна тъга.

Така че, когато

светът ми пропада,

аз да потърся в небето

дъга.

Март е всичко,

което познавам.

Всичко, което

искам да знам.

Не плача,

защото помага.

Просто имам толкова

много да дам.

Плача,

защото

те няма.

И не си бил никога

сякаш.

Обичаш ли

- искаш да радваш.

За месец дори,

ала

до края.

 

шщ

© Нежното Ласо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??