М Е Т А Ф О Р А
Щастливи ли сте? Точно в този ден
ви питам. За щастлив е обявен.
И пролетта довечера сме чакали...
Не гледайте към слънцето разплакано.
Метафора в живота, без съмнение,
е неговото днешно затъмнение.
20.3.2015
© Мария Панайотова Всички права запазени