4.02.2008 г., 8:54 ч.

Метал и глина  

  Поезия » Философска
839 0 5

Претопи метала (излей ми сърце),

изкови го звънко (с мъжки, силни ръце),

нажежено до бяло (сега се оформя),

потопи го в спомени (така се запомня). 

 

Сложи го в глинено тяло (идеално изваяно),

калното цяло (изсъхва забравено),

вдъхни му живот (една ребрена кост),

Една дума-дихание (първа стъпка по мост).

© Милица Игнатова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??