26.07.2019 г., 12:41 ч.  

Метаморфоза 

  Поезия
167 4 2

Аз съм далече, далече от твоето блато!
Ти продължавай да газиш калта си за жаби!
Аз се превърнах във птица-орлица, която
с клюн мъртва кост от крилото си знае да вади.

 

 

 

Публикувано във:

  • © e-Lit.info Сайт за литература, 2020

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??