22.02.2023 г., 19:54 ч.

Метлица имам, вярна като куче 

  Поезия » Хумористична
266 2 5

Метлица имам, вярна като куче,
за книжки, сестро – няма да се случи,
за друго не, мишлетата жалея,
стомахче ще ги заболи от нея.

А знаеш – Купидон от мене бяга,
че ползвам си метлата за тояга.
Понеже съм Овен сълзи не роня.
Поетът? Да си хвърка там на коня,

че стигна ли го – падна му Пегаса!
Метлите мои само затова са.
Аз с от летене рошавите рими,
той – с алкохол... Ех, някак не върви ми... :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Надежда Ангелова Всички права запазени

Поетът сваля звезди,
поетесата рони сълзи;
поетът пуши лула,
поетесата рисува луна;
поетът с трици поетеси лови, ...
  360  12 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??