5.07.2019 г., 8:33 ч.

Миг 

  Поезия » Свободен стих
634 0 0

Под хълма

полето е овално меко,

извити пътища като реки.

Две-три тополи, като мисли –

изпънати стрели.

 

26.04.2009

© Милена Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??