9.07.2020 г., 10:28 ч.

Миг 

  Поезия » Философска, Източни форми
1043 0 1

 

МИГ

 

в безумно-кратък миг

разбирах всичко във всемира

но нищо не разбрах…

© Раммадан Л.К. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??