30.07.2007 г., 9:07 ч.

МИГ 

  Поезия
470 0 5
С новолунен цвят посипа ни Луната!
Зарадвани, с очи големи, звездите пощуряха!
А ние с танц лудешки изплашихме тъмата,
звездите лумнали, трептяха и искряха!
Дойде и тишината, с полъх нежен ни помилва,
а красотата сякаш застоя се и притихна.
Магичен миг при нас ли си или ни се струва!?
Въздушни летим във простора, душа празнува!

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??