10.09.2007 г., 22:54 ч.

Миг 

  Поезия
736 0 9
 

                                        Миг



                        Студено е. Поисках да ме стоплиш.


                        И ти смени сезоните с дъха си...


                        И като слънце ме погали...


                        А тишината стана музика!


                        Понесох се в безкрая


                        за истинското чувство зажадняла...  


                        Изгубих се... Къде съм?...


                        До топлото ти рамо спряла... 


                        За миг... пред рая...

                                         



© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??