7.04.2009 г., 8:16 ч.

Миг 

  Поезия » Любовна
473 0 1

Изгубих обич нежна, свята -

събрана сякаш в миг щастлив.

Мълча над чашата разлята,

по пътя ми безкрайно сив...



© Иван Миланов Шопов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??