Apr 7, 2009, 8:16 AM

Миг 

  Poetry » Love
470 0 1

Изгубих обич нежна, свята -

събрана сякаш в миг щастлив.

Мълча над чашата разлята,

по пътя ми безкрайно сив...



© Иван Миланов Шопов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??