13.11.2010 г., 18:48 ч.

Миг 

  Поезия » Друга
557 0 0

Какво е миг?

За някой нищо не е.

А за някой много е.

Миг.

 

За миг, на твореца идва му идея,

за миг той сбогува се със нея.

 

За миг ражда се живот

и пак за миг той отива си от нас.

 

За миг живеем и копнеем,

за миг едничък, за миг свещен,

за миг живота си ще дам ,

само и само да не е пропилян. :)

© Петьо Ценов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??