17.05.2017 г., 19:27 ч.

Миг отдаденост 

  Поезия » Любовна
521 2 4

 

Щастлив си с мен,
в съня ми ме целуваш,
крадеш си радост
от заспала тишина,
усмихваш се...
до болка ме жадуваш,
усетих те...
опари ме страстта.
В косите ми 
ми вдиша аромата,
притисна ме 
към своите гърди,
застина... 
предусетил пак вината,
но любовта прошепна:
- Твоя е... бъди!!!
Целуна ме,
потъна ми в душата,
събуди ме
с нахалничка тъга,
попи във теб
неканена сълзата ми,
отдадох се отново
на мига.

© Неземна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ти, Велине
  • Защо толкова малко коментари при такъв хубав стих?! Е, аз усетих емоцията.
  • Благодаря ти, Тошко!
  • Звездиците на пътя млечен
    ..................................................


    Знаех си го, Браво!
Предложения
: ??:??