19.03.2009 г., 0:22 ч.

Миг щастие 

  Поезия » Друга
668 0 0

Да се откъснем за малко от сивия делник,
да се откъснем за малко от сивите дни,
да погледнем напред и лека-полека
да ценим на живота добрите страни!
Да си вземем от слънцето топли лъчи

и с тях да подкрепим своите малки мечти.
Кажете: "Здравей, днес е хубав ден."
Да изтрием от погледа си всеки поглед смутен!

Миналото носи тъга? - загърбете го!
Бъдещето ви смущава? - не мислете за него!
Сега живеем и имаме един живот,

радостта и усмивката са на настоящето ни време плод!
Откъснете от дървото на живота любовта

и посрещайте с усмивка всеки поглед от новото "сега"!

© Ивелина Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??