Отиде си, а аз след теб очи притворих.
Забавен кадър, стоп и пауза -
така мечтая да те запечатам.
Движение и плавен танц, като във филм изящен.
Косите ти игриво те преследват
и смеят се.
Свенливост дяволита
сякаш
в погледа видях за миг.
А после пустош и стена безмълвна.
Прошепнах тихо само:
Магьосница си ти!
Магьосница прекрасна.
Остани!
© Вънотрая Всички права запазени