Jul 21, 2016, 11:34 AM

Миг след като в стаята останах сам 

  Poetry » Love
946 2 3

Отиде си, а аз след теб очи притворих.

Забавен кадър, стоп и пауза -

така мечтая да те запечатам.

Движение и плавен танц, като във филм изящен.

Косите ти игриво те преследват

и смеят се.

Свенливост дяволита 

сякаш 

в погледа видях за миг.

 

А после пустош и стена безмълвна.

Прошепнах тихо само:

Магьосница си ти!

Магьосница прекрасна.

Остани!

 

© Вънотрая All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??