10.12.2012 г., 14:05 ч.

Миг свобода 

  Поезия » Любовна
776 0 9

Не убивай у мен онзи миг свобода,

който врича мечтите ми в стихове…

Аз съм твоя със всяка изтрита сълза,

щом без теб в мен е дяволски тихо.

 

И безмълвно…Почти като свършил живот…

Няма грешки със минало време,

ако в нощ като тази в небесния свод

по звездите, до лудост стаени

 

не открием сами онзи, верния път,

който пали искри в тишината…

Пак очите ми диво към тебе вървят.

И отдавна научих цената

 

на самотното време и жаркия миг.

Днес съм мъдра от минали грешки.

С тази мъдрост отново криле си открих

и с любов ново утро посрещам…

© Йорданка Господинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??