2.08.2018 г., 0:20 ч.

Мигът преди да те целуна 

  Поезия
323 1 0

Не тялото ти ще жадувам аз,
изваяно от горещина и жажда

 

не нежните ръце, които ме обгръщат.

 

Не устните, даряващи със страст,
която до последния ми ден ще ме разяжда.


Не думите, с които ми отвръщаш.

 

Не и очите, които всичко в мен четат.
Не косите, във които обожавам да се будя.


Не и гласа ти, водещ до полуда.

 

Това, което ще ме облече в печал.
Вълшебството, което ще изгубя


е мига преди да те целуна.

© Ивайло Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??