4.10.2022 г., 17:46 ч.

Мила 

  Поезия » Любовна
326 0 4

Главата ми забита е в казан. И няма Милка днес да ме целуне.

Животът е тъкачен стан. А аз не спя при новолуние.

О, мила Мила, мило ми е с тебе. Но ти, любима, си мутреса.

А исках аз от тебе бебе. И надалеч отиде днеска.

 

Не мога сметките да плащам. А от енергото ме гонят.

Аз зъзна в скъсания плащ и да се върнеш ще те моля.

Да бъдем с тебе във колиба и покривът да са звездите

ти бяла си като кобила и с тебе шетаме честити.

 

Ах, как искам да лелея при Мила в мигове любовни.

За мен животът ми е с нея и нейните очи съдбовни.

Тя дива е като къпина и силна е като ракия,

и всеки ден от нея пия, аз всеки ден от нея пия.

 

О, лельо моя, моя тетко свята. Заплатата си ти ми подари.

Аз знам, че толкова богата ще сбъднеш моите мечти.

С парите чистички и нови ще се завърне Мила с мен -

това са днешните любови - купуваш ги в един момент.

© Йотор Амер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??