21.05.2024 г., 21:32 ч.

Мила като сърничка 

  Поезия » Друга
77 2 2

Мамо, не си съвършена,

но те обичам така.

Даже когато си гневна,

идва ми да ти река:

мамо, бъди ми добричка

както те знаят децата,

мила като сърничка,

с думи отваряш сърцата.

Мамо, недей се ядосва

от непремерени чувства,

ето, с ръка те докосвам.

Знам ,обичта е изкуство

© Наташа Биразова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??