Мамо, не си съвършена,
но те обичам така.
Даже когато си гневна,
идва ми да ти река:
мамо, бъди ми добричка
както те знаят децата,
мила като сърничка,
с думи отваряш сърцата.
Мамо, недей се ядосва
от непремерени чувства,
ето, с ръка те докосвам.
Знам ,обичта е изкуство
© Наташа Биразова All rights reserved.