21.02.2007 г., 6:19 ч.

Мила моя 

  Поезия
991 0 2
 Мила Моя


                                                                  

Мила моя, как си днес?
Плачеш ли още за мен?
От очите ти дъжд вали ли?
Гали ли лицето на красотата?

Мила моя, как си днес?
Смееш ли се денем?
Пушиш ли още нощем,
мислейки за мен?

Мила моя, как си днес?
Фалшив ли е още смехът ти?
Тъжен ли е още погледът ти,
когато не ме открива?

Мила моя, как си днес?
Сам в мрака остави ли ме?
Не ме ли сънуваш вече?
Вече забрави ли ме?


© Захаринчо Методиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??