21.11.2009 г., 22:37 ч.

Миличко вълшебниче, така ще те целувам.... :) 

  Поезия » Любовна
2359 0 10

Миличко вълшебниче,
ще тръгна първо от челото.
Ще го целувам бавно с устни.
Едва докоснала очите,
от езерата им ще вкуся.

С нослето палаво ще галя.
Лицето с пръсти ще обходя.
Наболата брада ще пари
тъй сладко женската ми кожа.
От допира дъхът ще секне.
Върху тилът ти силен ще почине.
Главата си ще сложа да полегне,
гърдите ти така не ще отмина.
Ръцете си надолу ще отпусна.
Ще нарисувам кръгове от ласки.
Косите ми ще гъделичкат кръста ти.
И ще потръпне кожата ти страстна.
В нозете твои- себе си ще сложа.
Безсрамието в пепел ще превърна...
Вълшебниче, така ще те целувам.... до безбожие,
а после пак отново ще се върна... и ПАК ... и ПАК.... :)

 

 

Посветено с много обич на моето приказно вълшебниче V... :)

 04.11.2009г.

 

 

© Любов Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??