19.06.2007 г., 0:01 ч.

Миличък, не ми разрешавай... 

  Поезия
616 0 3
                                                                  (на теб, с хубаво)

Ако пак пожелая сърцето ти,
миличък,
не ми разрешавай!
Кажи ми,
че трябва да бъда разумна
и всичко е минало,
щом няма начало.
Кажи
да не постилам
на пода покривката
и оттам да отпиваме виното,
а после телата си!
Да не разкопчавам
ризата, бялата
и да те тегля
все към мене и мене...!
Казвай ми всичко,
което не бива да правя!
Разтвори ми ръцете,
когато прегърна те силно,
отрежи и косата,
ако завия те с нея -
аз греховната - луда...!
Миличък!
Виж, навънка е лято
и облакът... бял е!
Всички пътища
пристигане имат.
Не ми разрешавай
да бъда пораснала,
научи ме - чрез тебе да сричам!!!

© Женина Богданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??