18.09.2013 г., 15:44 ч.

Мило 

  Поезия » Еротична
1723 0 4

    Мило

Първо по вратлето,

после по нослето,

устничките вкусни

сладичко да хрусна!!!

 

После до забрава

нежно ще те галя!

Само помогни ми 

дрехите да сваля!

 

Като нежно коте

лекичко ще драскам,

с лапките гальовно 

да ти е прекрасно!

 

Ще ми кажеш, мило,

как да се обърна!?

Страстно, диво, силно

тебе да прегърна!!!

 

 Мариана Василова

 

© Мариана Василова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??