23.04.2014 г., 20:24 ч.

Милост 

  Поезия » Философска
444 0 1

Оковани от времето, гнием в свобода,

в съседство животът дълбае ни гроба.

В простата прелест на четири сезона,

сълзите от щастие са вкусна отрова.

Пастта человешка, липсва ù ситост,

липсва ù тежест на думите плитки.
Глозгай душата до кости, не спирай,
пръстта ще попие плътта ти от милост. 

 

 


 

© Иван Ценов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??