9.03.2024 г., 11:17 ч.

По „Пей, сърце!“ 

  Поезия
163 0 0

Сърце, пролетѐй,

небеса разтуптявай

и о̀бично пей!

 

Сърце, пролетѝ,

небеса приземявай

и БЛАГОвестѝ!

 

.........................................

 

Сърце, пролетта

чрез туптежа ти блика

и милва света!

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??