Mar 9, 2024, 11:17 AM

По „Пей, сърце!“ 

  Poetry
157 0 0

Сърце, пролетѐй,

небеса разтуптявай

и о̀бично пей!

 

Сърце, пролетѝ,

небеса приземявай

и БЛАГОвестѝ!

 

.........................................

 

Сърце, пролетта

чрез туптежа ти блика

и милва света!

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??