21.07.2007 г., 23:39 ч.

Минало Бешело 

  Поезия
890 0 0
Мисли за мен в
Минало Бешело време,
защото вече изтече
срокът ми на годност...
Горчив съм и не мога
повече да ти подарявам
запетайки по върха на устните си...

Мисли за мен в
Минало Бешело време,
както казва Госпожица By-The-Way,
защото устата ми се напълни с думи,
които не мога да изплюя...
Вече твърде много премълчах,
недоизказаностите пораснаха големи и силни, 
с остри бодли, не мога да ги преборя.

Мисли за мен в Минало Бешело време,
защото Есента вече не носи дъх
на сгушено дъждовни нощи, не мога
да си спомня какво е да търсиш
и да бъдеш намерен, не мога...

Мисли за мен в Минало Бешело време,
защото и аз вече мисля за теб така.

© Питър Хайнрих Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??