23.11.2007 г., 17:34 ч.

Минало и настояще 

  Поезия
524 0 2

Бавно отминава времето безкрайно,

а часовникът не престава - тиктака.

Дотегна ми, не толкова болката незнайна,

колкото сънят и скуката

и това, че те няма тука.

Страшно ми дотегна на душата,

почивката и тишината,

сред които все те чакам,

сред които споменът се рови,

а в ушите, като стария часовник,

миналото непрестанно трака.

© ЕЛЕНА ГОГОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??