13.02.2013 г., 8:00 ч.

Минало време 

  Поезия
641 0 2

Минало време - 09.07.2012

Зарових в прах мечтите остарели,

отлетя неусетно тяхното време,

а за тях отдавна стрелките са спрели,

но спомените никой не може да ми отнеме!


Живях сред облаци, щастлив и безгрижен,

в свой свят отнесен, усмихнат и весел,

понякога тъжен, друг път загрижен

в незнайното себе си отново провесил.


Извървях много пътища, от трудни до страшни,

в битки безсмислени и много със смисъл!
Оставих за себе си обувките прашни

и писма неизпратени до някого писал.

 

 

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??