1.07.2005 г., 19:55 ч.

Миналото време 

  Поезия
1134 0 4
Миналото време беше така добро
нямаше нито грижи нито зло,
сега вървя по пътека една
но не знам къде ще ме отведе тя.

Миналите времена бяха така добри
изпълени с радост,щастие и без лъжи,
жаден бях за живот,тогава беше моя ход
часовникът стрелките си върти, а времето лети.

Миналите времена,къде са те сега
изчезнаха в нощта,
през годините разбрах едно,
че вече нищо не е както е било.

Защо не мога да живея като преди
без мъка сълзи и лъжи,
животът ми се промени,
не зная как да продължа дори.

Аз се промених, не съм онзи от миналите дни,
на който не му пукаше, че земята се върти
и че времето лети, че всичко се променя
и че времето никога не спи.

© Крис Хамид Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??