19.02.2009 г., 8:38 ч.

Миниатюра 

  Поезия » Друга
438 0 9
Изтръгнах от зениците на лятото
последната му слънчева усмивка.
Опитах се да я копирам
върху някаква си... статуя.
Не пасна.

Но ще я скътам, ще я пазя във душата си.
Навярно ще ми трябва... после.
Когато сняг в косите навали.
Но пролетта - дали ще е очаквана?!
Желая я май повече от всякога...

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??