18.07.2023 г., 18:30 ч.

Миниатюра за самотата 

  Поезия » Епиграми, Друга
217 0 0
Бабо, бабо, где така?
Ма защо си пак сама?
Нямаш ли един приятел,
или някой обожател?
Вечно си сама и плачеш,
ала няма да се оплачеш.
С усмивка на уста,
рев, сълзи, самота.
От инат да се откажеш,
и нормално да застанеш
пред хората, ще те приемат-
каквато си, все ще те вземат.
Но фасони да въртиш,
и ти сама няма да го търпиш. 

© Янко Трендафилов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??