Jul 18, 2023, 6:30 PM

Миниатюра за самотата 

  Poetry » Epigrams, Other
219 0 0
Бабо, бабо, где така?
Ма защо си пак сама?
Нямаш ли един приятел,
или някой обожател?
Вечно си сама и плачеш,
ала няма да се оплачеш.
С усмивка на уста,
рев, сълзи, самота.
От инат да се откажеш,
и нормално да застанеш
пред хората, ще те приемат-
каквато си, все ще те вземат.
Но фасони да въртиш,
и ти сама няма да го търпиш. 

© Янко Трендафилов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??