26.07.2015 г., 12:32 ч.

Миниатюри 3 

  Поезия
410 0 4

* * *

Стопирам залеза.

Надежди - ефимерни -

взривяват изгрева.

* * *

Търся смисъла.

Между вчера - и утре -

лист - недописан.

* * *

О-о-о! Странен свирец.

Вчерашно, днешно... Мъгла!

С лавров венец.

* * *

На дъх - пред залез -

времето - в задъхан ход.

Защо не лази...

* * *

Мравешки мисли -

сгушени в поза - летеж.

Псевдоартисти.

* * *

Тишината е скучен театър.

Монолог -

на самотния вятър.

© Донка Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??